16

nov

23 november Bijbelquiz in Surhuisterveen

Op woensdag 23 november wordt in zalencentrum De Lantearne in Surhuisterveen de jaarlijkse Bijbelquiz van het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) gespeeld.

De quiz vol humor, doordenkertjes en interessante weetjes bestaat uit tien rondes met meerkeuzevragen en een finaleronde. Er wordt gespeeld in teams van vier of vijf personen. U kunt zich als groep aanmelden. Het is ook mogelijk om u individueel aan te melden. Iedereen is welkom op 23 november. De avond begint om 19.30 en zal rond 22.00 uur afgelopen zijn. De toegang is gratis.

Er wordt aandacht besteed aan het werk van het Nederlands Bijbelgenootschap en de deelnemers aan de quiz worden uitgenodigd het werk van het Bijbelgenootschap te steunen door donateur te worden of een gift in de collecte. Groepen graag opgeven, individueel kun je zo meedoen.

Voor vragen of aanmeldingen:

Dineke Terpstra (0512-332631, 06-30632392)
Of bij één van de leden van de plaatselijke werkgroep.

Het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) organiseert ieder jaar in de laatste week van oktober of de eerste week van november een bijbelzondag. Plaatselijke afdelingen kunnen daar op inhaken. Het rayon Buitenpost organiseert in dat kader op woensdag 23 november een bijbelquiz in Surhuisterveen.

De bijbelquiz heeft natuurlijk vooral bekendheid door de televisie-uitzending. Maar ook plaatselijk kunnen teams tegen elkaar strijden.

Mensen die nog geen lid zijn maar dat wel graag willen worden, hebben tijdens de bijbelquiz de gelegenheid kennis te maken met het werk van het NBG. Het doel van dit alles is om de bijbel meer bekendheid te geven en zorgen dat wereldwijd nog meer mensen met de bijbel in contact komen.

 

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.