31

okt

Aandacht voor vluchtelingen tijdens gratis concert Lucas Kramer

Lucas Kramer zingt tijdens een bijzondere concerttour op donderdag 5 november in De Flambou nummers van zijn nieuwste album Zoals ik Ben, zoals het voor een Zilveren Duif genomineerde lied 'Uw wil geschiede'. De concerten zijn gratis, ook betaalt u geen reserveringskosten.

Vluchtelingen
Tijdens de concerten wordt speciaal aandacht gevraagd voor het wereldwijde werk onder vluchtelingen van Kerk in Actie. Hiervoor wordt ook gecollecteerd. Kerk in Actie ondersteunt al jaren gastvrije kerken en organisaties, die zich overal langs vluchtroutes en in conflictgebieden inzetten voor gevluchte, dakloze en ontheemde mensen. Samen vormen zij een krachtig netwerk van mensen die geloven in delen.

Tijdens de concertavond wordt Lucas Kramer begeleid door zijn band, bestaande uit o.a. Luca Genta en Denise Brand. Deze veelzijdige muzikanten zijn ook te horen op zijn laatste CD "Zoals ik Ben". Ook Eveline Cocu en Myrthe Ebbers zullen hun medewerking verlenen en enkele prachtige duetten met Lucas ten gehore brengen.
De concertavonden starten om 19:30 en duren tot ongeveer 21:00. Vanaf 19.00 is De Flambou geopend. Toegang is gratis. Voor meer informatie, of wilt u kaarten bestellen: kijk dan op www.zingenindekerk.nl

Voor meer informatie over het nieuwe album 'Zoals ik ben' verwijzen wij u Voor meer informatie over het nieuwe album 'Zoals ik ben' verwijzen wij u naar www.lucaskramer.com.

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.