27

jun

Actie Recycle je Bijbel zeer geslaagd

We kunnen het zeker een geslaagde actie noemen en zijn erg blij met het resultaat. We willen dan ook allen die hieraan hebben bijgedragen heel hartelijk dankzeggen. Want een Bijbel doe je niet zomaar afstand van, vooral wanneer je er een emotionele band mee hebt.

Er waren soms prachtige exemplaren bij en soms ook hele oude met een verhaal. Eigenlijk heeft iedere Bijbel een verhaal en dat is ook niet verwonderlijk, omdat het niet te vergelijken is met welk ander boek dan ook. Eigenlijk het kostbaarste wat een mens kan bezitten.
Bijzonder aan deze actie is dat met het groeiend aantal Bijbels voor Suriname, ook een groeiend aantal christenen in Iran blij gemaakt wordt met een Bijbel. Daarvoor werft HVC op dit moment actief fondsen

Vandaag moeten christenen in Iran erg voorzichtig zijn. Ze komen in het geheim samen. Is het dan wel goed om Bijbels naar Iran te brengen, zoals ‘Recycle Je Bijbel’ voorstaat? Als iemand in Iran een Bijbel bezit, is hij zijn leven niet zeker. Moet je mensen zo’n risico laten nemen?
Deze mensen lijden om hun geloof omdat het hun alles waard is. En door het lijden worden ze gelouterd, zoals goud gelouterd wordt in het vuur. Ze willen een eigen Bijbel hebben, zelfs als ze daardoor hun leven kunnen verliezen."

Geef ook een Bijbel aan christenen
in Iran! Maak een gift over op
rekeningnummer 561455139
t.n.v. Stichting HVC o.v.v.‘Recycle je Bijbel'

Mede namens zuster Boukje Kooistra hartelijk dank,
Geert Kuipers

« Naar overzicht
  • Els van Doorn (01-06-2016 - 15:05 uur)
    Is het nog steeds mogelijk om Bijbels in te leveren? Hoor graag van u, vrgr Els

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.