31

mrt

Beleef het lijden van Jezus in een muzikale reis

Op zaterdag 15 april komt Joy for People uit Dokkum met De Kruiswoorden naar het BaronTheater in Opende Beleef het Paasprogramma 'Kruiswoorden; een raadsel? Of de oplossing!' Op stille zaterdagavond 15 april brengt het gerenommeerde gospelkoor Joy for People, een volledig paasprogramma.

De rode draad in dit concert zijn de raadselachtige laatste woorden die Jezus sprak aan het kruis, de kruiswoorden. Die kruiswoorden geven richting aan onze weg met God. Jezus’ leven en dood aan het kruis hebben dit voor ons mogelijk gemaakt.

In het paasconcert beleeft Joy for People samen met u wat de kruiswoorden voor het leven te betekenen hebben. In een muzikale reis wordt u meegenomen van het lijden en sterven naar de opstanding van Jezus. Het programma wordt audiovisueel ondersteund met sfeerbeelden en een uitgebalanceerde lichtshow. 

De combinatie van moderne paasballads en enthousiaste gospelsongs zorgen voor een eigentijdse paasbeleving voor jong en oud. De aanvang van het programma is 20.00 uur, de entree is € 7,50. Reserveren kan via reservering@barontheater.nl of bel nummer 06-13228931

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.