15

feb

Bestel nu het Handboek GKV 2015

In het jaaroverzicht schrijft ds. Jan Kuiper een terugblik op 2014 waarin de nadruk valt op de periode van overgang waarin we zitten, en die onder meer inhoudt dat het karakter van de kerk als instituut verandert, net als dat van andere instituten in deze maatschappij. Het moeilijke daarbij is dat we graag invulling geven aan de band met de kerk van alle tijden en plaatsen, het laatste in de Gereformeerde oecumene, maar dat de vragen waar we voor gesteld worden, in andere culturen ook andere antwoorden opleveren. En we zijn, net als alle mensen, vatbaar voor de verleiding om de Bijbel naar ons toe te praten.

Daarnaast schetst het Handboek een overzicht van de ontwikkelingen die in christelijk Nederland spelen en welke nieuwe tendensen er zijn waar te nemen.
Uiteraard komen ook plaatselijke en regionale wetenwaardigheden ruim aanbod.
De actuele adressen zijn voorzien van IBAN-rekeningnummers en waar mogelijk van de juiste ANBI-aanduiding, dit met het oog op eventuele aftrekbaarheid van giften.
 
Het Handboek is verkrijgbaar bij de boekhandel en te bestellen via www.handboekgkv.nl
of mail: handboek@printmedia.nl, of bel: 050-3013636 (Scholma Druk)
 
Heeft u al een exemplaar gereserveerd? Wees er snel bij! Indien voor 1 maart besteld, wordt het Handboek (€ 16,50) zonder portokosten thuis bezorgd!

 

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.