18

apr

Bijbelstudiedag over vrouwen in de Bijbel

De Bijbelstudiedag van 2014 wordt dit jaar DV donderdag 15 mei 2014 in Groningengehouden in de Stadskerk, Friesestraatweg 221 in Groningen. Het thema van de dag is Vrouwen in de Bijbel, vrouwen nu.

De regelingscommissie, samengesteld uit leden van mannen- en vrouwenverenigingen uit Groningen en Hoogkerk, is al druk bezig met de voorbereidingen.

De sprekers zijn dr. Myriam Klinker-De Klerck en ds. Ernst Leeftink (Assen-Peelo). De toegangsprijs is € 15,-; hiervoor krijg je een programma, thee of koffie met koek en in de lunchpauze een kop soep. Ieder moet zelf een lunchpakketje meenemen.

We zien je graag op donderdag 15 mei in Groningen. Bijbelstudiedagmarkt. Ook dit jaar is er weer ruimte voor een gezellige markt. Als je iets wilt verkopen, voor de kerk of een ander goed doel, dan kun je een kraam reserveren voor € 35,- (dit is inclusief één standhouder).

Wil je opgeven wat je verkoopt, voor welke organisatie en naam plus (e-mail)adresgegevens van de contactpersoon? Graag vóór 23 april opgeven. Daarna krijg je meer informatie over de betaling en de gang van zaken.

Reserveren bij: Marja den Ouden
tel. 038-4543875

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.