05

jan

Boodschappenactie voedselbank gaat door

Ook in februari willen wij de boodschappenactie voor de voedselbank Achtkarspelen voortzetten. De eerste inzameling van december is met veel dankbaar bij de Voedselbank ontvangen. U kunt deze actie ondersteunen door het inzamelen van houdbare levensmiddelen zoals;

* blikgroenten;
* macaroni / rijst / pasta's / sauzen / mixen;
* vruchten op sap en snoep;
* thee en koffie;
* beschuit en broodbeleg zoals jam / pindakaas etc.
* maar ook: wasmiddelen, toilet en doucheartikelen


Het is aan uzelf wat en hoeveel u doneert. Daarnaast hebben supermarkten zo nu en dan spaaracties voor boodschappenpakketten, ook deze zijn van harte welkom!

Er staan boodschappenkratten in de Ichthus waar de boodschappen voor februari vanaf dinsdag 8 t/m woensdag 16 februari 2011 (alleen op momenten dat de Kerk open is) gebracht kunnen worden. U kunt de boodschappen in de bestemde kratten achterlaten . De diaconie zal ervoor zorgdragen dat de boodschappen op tijd bij de voedselbank komen. Onze tip is zet de producten op uw / jouw boodschappenlijstje, zo kunt u het niet vergeten!

We willen nogmaals benadrukken dat pakketten alleen worden gegeven aan personen van wie, na toetsing aan o.a. objectieve landelijke criteria, is vastgesteld dat zij minimaal geld overhouden om in hun levensonderhoud te voorzien.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sierk Pitstra (tel 0512-362660) en Pieter Meerstra (tel 0511- 540069) diaconie CGKV. Daarnaast is meer informatie over de voedselbank te vinden op de website van de voedselbank http://www.voedselbankachtkarspelen.nl

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.