17

mei

Boodschappenactie voedselbank weer van start

De diaconie van de cgkv wil de boodschappenactie voor de Voedselbank Achtkarspelen weer onder uw aandacht brengen. Vanaf maart 2013 hebben wij de boodschappenactie voor de voedselbank Achtkarspelen weer voortgezet.

Uw gift wordt met veel dankbaarheid door de gezinnen en vrijwilligers van de Voedselbank ontvangen. Fantastisch om dit te kunnen doen en de dankbaarheid te ervaren. U kunt deze actie ook ondersteunen door het inzamelen van houdbare levensmiddelen zoals;
blikgroenten;
houdbare melk
macaroni / rijst / pasta's / sauzen / mixen;
vruchten op sap en snoep;
thee en koffie;
beschuit en broodbeleg zoals jam / pindakaas etc.
maar ook: wasmiddelen, toilet en doucheartikelen

Onze tip is: zet de producten op uw / jouw boodschappenlijstje, zo kunt u het niet vergeten!
U kunt de boodschappen achterlaten in de hoek achter de uitgiftebalie en/of de koster(s) vragen. De boodschappen zullen eens in de vier weken onder verantwoordelijkheid van de diaconie worden afgeleverd aan de Voedselbank.


De pakketten worden alleen gegeven aan personen van wie, na toetsing aan o.a. objectieve landelijke criteria, is vastgesteld dat zij minimaal geld overhouden om in hun levensonderhoud te voorzien. U kunt eventueel het werk van Voedselbank Achtkarspelen ook rechtstreeks ondersteunen door een gift over te maken naar bankrekeningnummer 1494.80.644 t.n.v. St. Voedselbank Achtkarspelen te Surhuisterveen.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de diaconie. Daarnaast is meer informatie over de voedselbank te vinden op de website van de voedselbank http://www.voedselbankachtkarspelen.nl

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.