27

mrt

Bouwbedrijf neemt afscheid en draagt klus over

de61e9f9-384e-4702-869c-d9ccd191b693.gif

De werknemers van bouwbedrijf Klaver hebben vanochtend hun spullen opgeruimd en ingepakt. Voor hen is de klus geklaard. Namens de bouwcommissie heeft Bouke Baron de mannen toegesproken en bedankt voor hun werkzaamheden. "Bouwbedrijf Klaver wenst u samen veel kracht en sterkte toe met het klaarmaken van het kerkgebouw", zo laten ze als groet achter boven één van de deuren van de kerkzaal.

Lang staan de werkzaamheden niet stil na het vertrek van Klaver: werknemers van installatiebedrijf zijn begonnen met de dakbedekking en de installatie. Zeer binnenkort nemen de bouwbedrijven Sije Tabak en Sierk Pitstra de afwerkklus voor hun rekening. Dan zal er ook  meer een beroep worden gedaan op vrijwilligers.

In de kerkzaal is de kansel inmiddels gesloopt en de podiumoppervlakte behoorlijk ingekort. Bij nader inzien bleek het in de praktijk toch ietwat aan de krappe kant: naast een predikant zou er amper ruimte zijn voor een band of koor en daarom is inmiddels begonnen om het podium weer enigszins te vergroten. 

Nu theorie en praktijk steeds dichter bij elkaar komen, is het nodig om steeds meer de puntjes op de i te zetten. Koster Gaele Hansma bekijkt de zaak vooral praktisch terwijl Bouke Baron van de bouwcommissie tot nu toe vooral vanaf een tekening heeft gewerkt. Daarom nemen ze samen de zaken even door.

  • 310aad6b-3fd9-466b-9ff2-85068c328ba4.gif
  • dd107541-f97a-48ce-978f-b84cf66e87a5.gif
« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.