18

okt

Cabaret & high tea op Zevida vrouwenavond

Op zaterdag 12 november organiseert Zevida een Cabaret en High Tea in De Fonteinkerk, De Achtkant 48 in Buitenpost.

Het Cabaret wordt verzorgd door gelegenheidstheatergroep SchathemeltjeRIJK. Het verhaal gaat over vier zussen die elkaar op Texel in het vakantiehuisje van hun vader en moeder ontmoeten, nadat hun ouders zijn overleden. Zij buigen zich over de moeilijke vraag: ‘wat doen wij met het vakantiehuisje?’ Naast Cabaret en High Tea staan ook praise en ontmoeting op het programma. Rode draad op deze avond is: ‘Wat of wie is je houvast? Op wie vertrouw je?’


Wie/wat is Zevida?
Ongeveer 5 jaar geleden startten Corien Spoelstra, Maaike Boven, Trinet Steenbergen en Marion Woertink met het organiseren van vrouwenfeestjes in Buitenpost onder de naam Zevida. Inmiddels hebben de Zevida’s vijf keer een verwenavond voor vrouwen georganiseerd en twee keer een avond voor jonge meiden tot 17 jaar. Diverse thema’s passeerden de revue in de afgelopen jaren, zoals Genieten, Bloei, Opgeruimd. Iedere keer wordt het thema omlijst door praise, een workshop, een verkoop- of ruiltafel en vooral gezelligheid.

Op hun facebookpagina schrijven de Zevida-dames onder andere het volgende onder het kopje Genieten: Zevida is een Hebreeuwse meisjesnaam en betekent ‘geschenk van God’. Een naam die we goed vonden passen voor de vrouwenfeestjes die we met veel plezier organiseren voor jou. Misschien heb je zelf wel een echte Nederlandse naam en ben je zoals veel van ons vernoemd naar je oma, toch past Zevida ook helemaal bij jou. Je bent namelijk een geschenk van God!

De vrouwenavond op 12 november begint om 19.30 uur. De zaal is open om 19.00 en de avond start om 19.30 uur. De kosten zijn € 15,00 per persoon.

Kaarten zijn te bestellen via de link op de facebookpagina van Zevida. 

 

 

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.