11

mrt

Christelijk zaalvoetbal CUP Drachten 22 maart

Vanwege het succes van de afgelopen jaren wordt op zaterdag 22 maart voor het zevende jaar op rij De Zaalvoetbal CUP voor christelijke en gereformeerd vrijgemaakte kerken georganiseerd in sporthal de Drait in Drachten gespeeld.

Net als voortgaande jaren zullen teams uit heel Noord Nederland deelnemen om samen een leuke en sportieve tijd te hebben en natuurlijk te strijden voor de winst. Dit jaar word het toernooi groter en uitgebreider dan voortgaande jaren, er kunnen dit jaar voor het eerst jongere leeftijdscategorieën deelnemen.

6 – 10 jaar             13:30 – 15:00 uur               Half veld            
10 – 14 jaar        15:00 – 18:00 uur                Volledig veld
14 – 100 jaar          18:00 – 23:30 uur                 Volledig veld

Naast dit alles gaan wij werken met hoogwaardige foto en video beelden (gopro’s) en worden er diverse compilaties gemaakt en op internet geplaatst. Zo geven wij jullie de kans om achteraf nog even na te genieten van mooie momenten en bijzondere acties of juist hilarische bloopers.
Wil jij dit jaar deelnemen of ken je nog mensen?

Stel dan zelf een team samen, bedenken een originele team naam en geef je op. Wacht niet te lang met opgeven want vol is vol en de opgaves gaan snel. Meer informatie en opgave:  www.dezaalvoetbalcup.nl 

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.