10

jul

Club vindt relikwieën van Bonifatius in Dokkum

  • 8de55028-933d-4b94-a62d-d3fa0e5429cc.gif
  • 2a7e6800-e732-4425-b5ad-0912fe9ebab9.gif
  • Club beleeft prachtige dag met gps-tocht in Dokkum
  • Club vindt relikwieën van Bonifatius in Dokkum

In twee groepen is de club Bêrn en de Bibel zaterdag 7 juli door Dokkum getrokken. Het Adfunturepark had daar een gps-tocht voor hen in petto. Langs diverse gps-punten trokken ze door de stad waarbij elk punt een opdracht betekende. Na alle opdrachten (en een heerlijke pauze met chips en drinken) was er een code te ontcijferen die nodig is voor het eindspel.

Dat was niet bepaald eenvoudig en dat duurde dan ook wel even... In de pauze moesten de meiden wel twintig minuten wachten op de jongens, want die waren verkeerd gelopen. Bij het eindspel waren de rollen omgedraaid en moesten de jongens wachten op de meiden, ook wel twintig minuten. Nu waren de meiden  een beugel kwijt.

Gelukkig werd deze beugel gevonden in een leeg chipszakje bij een prullebak. ieuw! Maar goed, bij het eindspel bleek dat zowel de jongens als de meisjes een code hadden, daarmee konden ze zowel de deur als de kluis openen en werden de relikwieën van Bonifatius gevonden. Dat waren lollies. Het was ontzettend warm, hier en daar vermoeiend, maar de jongeren hebben een prachtige dag gehad.

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.