02

dec

Clubjongeren verdienen met talenten geld voor goed doel

  • Clubjongeren verdienen met talenten geld voor goed doel
  • Clubjongeren verdienen met talenten geld voor goed doel

De kinderen van de club Bern & Bibel (9-12 jaar) hebben een grote som geld bijeengebracht door hun talenten te benutten. Na het behandelen van het bijbelgedeelte over de talenten kregen de vijftien jongeren allemaal één euro mee met de opdracht op dit te vermenigvuldigen. Vrijdagavond werd het geld geteld en kon er 343,- euro worden overhandigd aan aan goed doel.

Met ondermeer het bakken en verkopen van appelflappen, cake en muffins, de in- en verkoop van chocoladereepjes en het creëren en verkopen van 3D-kaarten hebben de jongeren dit geldbedrag verzameld. “Ze hebben allemaal ontzettend enthousiast meegedaan”, laten de clubleiders Marja Veenhuizen en Minthe de Jong weten.

Het geldbedrag werd aan het begin van deze clubavond overhandigd aan Tineke Alma van Athletes in Action. Deze organisatie gebruikt sport om jongeren te bereiken met het evangelie van Jezus. “Het geld dat jullie bijeen hebben gebracht kan Athletes in Action heel goed gebruiken”, vertelde Tineke nadat ze een filmpje over het werk van AiA had laten zien.

Na de overhandiging van de cheque was het tijd om cadeautjes uit te pakken. Omdat het bijna sinterklaasavond is, waren er ook voor de clubjongeren pakjes en gedichten. Het is één van de laatste clubavonden die in deze jeugdruimte nabij de Ichthus wordt gehouden. Na 2 januari start de kerk met een verbouwing en vinden de clubavonden op een andere locatie plaats.

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.