16

mrt

Contouren nieuwbouw langzaam aan zichtbaar

Contouren nieuwbouw langzaam aan zichtbaar

De contouren van De Regenboog beginnen zichtbaar te worden. Deze week zijn de kozijnen geplaatst van de nieuwe hal, volgende week worden de spanten geplaatst en kan de meiboom geplaatst worden.

Ondertussen is ook het liturgisch centrum in de kerkzaal afgebroken. De kansel is verwijderd en grotendeels in de container verdwenen. "Dat stelde niet zoveel voor", aldus de mannen van bouwbedrijf Klaver. "De preekstoel was vooral opgebouwd uit spaanplaat." In de vernieuwde kerkzaal verkondigt de predikant het evangelie niet meer vanaf de kansel. De dominee krijgt een lessenaar voor zijn papieren en kan vrij rondlopen op het podium.

Voor vrijwilligers is er op woensdag 21, donderdag 22 en zaterdag 24 maart genoeg te doen; ze zijn vanaf 8.30 uur van harte welkom! Op zaterdag 31 maart worden de gemeenteleden uitgenodigd om bijzondere aandacht te besteden aan het bereiken van het hoogste punt van de nieuwbouw! De vlag zal dan geplaatst worden. Vanaf 10.00 uur is er de gelegenheid om de nieuwbouw te bekijken onder het genot van een kop koffie of thee met iets lekkers er bij

De bouwcommissie vergadert donderdag 22 maart vanaf 19.45 uur in de Ichthus.
 

  • Contouren nieuwbouw langzaam aan zichtbaar
  • De oude kansel is verdwenen in de container
  • Contouren nieuwbouw langzaam aan zichtbaar
« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.