29

aug

Coördinator gezocht voor kerstmorgenzang

Het is nog lang geen kerst en toch nu al deze oproep. De kerstmorgenzang - ooit gestart vanuit de gereformeerde kerk - dreigt komen te vervallen. Deze traditionele kerstmorgenzang op 25 december van 6.00-8.00 uur, gestart en afgesloten met een ontbijt bij ‘t Suyderhuys en bege-leid door een aantal koperblazers van Blaast de Bazuin is jarenlang vanuit de IES gecoördineerd. Na het opheffen van de IES heeft de Werkgroep Zangavonden dit overgenomen. Maar ook die is gestopt. 

Reinder Rinsma, lid van de werkgroep, wilde de coördinatie van de kerstmorgenzang wel blijven doen maar die is onder-tussen verhuisd naar Zweden… Nu is er dus niemand meer. 

Reinder heeft een uitgebreid draaiboek achtergelaten met alles er op en eraan. Maar er is iemand nodig die deze kerstmorgenzang begeleidt/coördineert, een aan-spreekpunt. Eén of twee personen volstaan. 

Wie o wie, zou dit willen doen? Het is geen grote klus en er ligt een draaiboek. Het zingen wordt enorm gewaardeerd en het zou heel jammer zijn als we afscheid moeten nemen van deze traditie. Mailcontact met Reinder is mogelijk dus als er onduidelijkheden zijn, kunnen ze worden opgelost. 

Belangstellenden kunnen zich melden bij Hanneke Dijkstra, 363 548, kb@pknsb.nl.

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.