22

dec

Cursus ‘Het goede nieuws van het Oude Testament’

In Winsum wordt vanaf woensdag 14 januari 2011 de cursus ‘Het goede nieuws van het Oude Testament’ gegeven. Het gaat om een cursus waarin in 10 stappen het hele Oude Testament wordt doorgelopen. De cursusavonden zijn om de 2 of 3 weken zodat de cursisten tussentijds de bijbelgedeelten kunnen lezen die aangegeven zijn op het bij de cursus horende bijbelleesrooster.


Docent van deze cursus in domie Jasper Klapwijk. Hij gaf de cursus al eerder in Curaçao, Winsum, Sauwerd, Zuidhorn en Assen, en de belangstelling lijkt alleen maar toe te nemen. Inmiddels is het cursusboek ‘Het goede nieuws van het Oude Testament’ al herdrukt, en wordt de cursus ook al door verschillende docenten op andere plaatsen in Nederland gegeven.


Doel van de cursus is om mensen meer zicht te geven op de hoofdlijn van het Oude Testament. Verder wil de cursus mensen helpen om het Oude Testament beter te leren begrijpen en te gaan ervaren hoe relevant het lezen van de hele bijbel is voor hun eigen leven.

De cursus, die openstaat voor binnen- en buitenkerkelijken, wordt gegeven op woensdag-avonden van 19.30-21.15 uur in het gebouw van de Gereformeerde Kerk ‘De Poort’ Borgweg 36 in Winsum. Kosten voor 10 avonden inclusief consumpties en cursusboek: €80.-.
Voor het opvragen van een wat uitgebreidere folder met informatie over de cursus of voor opgave kunt u contact opnemen met domie Jasper Klapwijk: j.klapwijk@filternet.nl of tel 0595-444347

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.