27

aug

Cursus Leren leven in de kracht van Jezus

Wil je meer van God in je leven zien? Vind je het soms lastig om op God te vertrouwen en in Zijn kracht te leven? De cursus Leren leven in de kracht van Jezus helpt  om meer uit een relatie met God te halen en te groeien in geloof. Leer over bijbelse principes over het volgen van Jezus, genade en Gods doel met je leven. Door het volgen van deze cursus ontvang je herstel in je leven krijgt en Gods liefde en kracht ervaart. De cursus begint op 24 september in De Lantearne in Surhuisterveen.

Ga mee op zoek

De afgelopen jaren was tijdens deze training gezien hoe Gods Geest grenzen doorbreekt. Deelnemers zijn gegroeid in het volgen van Jezus en kwamen tot hun doel door wat God in hun leven doet. 

Onderwerpen:
Volgers van Jezus, Het zondeprobleem, Bekering en het bloed van Jezus, Geloof en wedergeboorte, Wie we zijn in Christus, Vergeving en een zuiver geweten, Het vaderschap van God, De vervulling met de Heilige Geest, Het koninkrijk van God, Bijbelstudies

Een dynamisch en uitdaging programma in dertien avonden voor iedereen die wil groeien in het volgen en dienen van Jezus. 'Leren leven in de kracht van Jezus' wordt dit jaar in Surhuisterveen gegeven door Babs Santema. Dertien avonden om de twee weken op dinsdagavond. Op 24 september is er een informatie avond in de Lantearne inloop vanaf 19.45 uur start 20.00 uur.

Praktische informatie:

Data: 1, 15 en 29 oktober, 12 en 26 november, 10 december 2013, 7 en 21 januari, 4 en 18 februari, 4 en 18 maart, 1 april 2014

Plaats: De Lantearne

Tijd: 20.00 – 22.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur.

Kosten: 42,50 euro.

Voor opgave en meer informatie: www.uniteinchrist.nl

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.