02

feb

Dames on tour op Belle meidenavond

Huis van Belle gaat on tour! We gaan naar Drachten, Zwolle, Den Bosch en Arnhem om een te gekke Girlsnight neer te zetten. Tijdens deze avond is er een inspirerend praatje, gezelligheid, DIY en leuke hebbedingetjes. Zien we jou ook?

Thema
Het thema van deze avonden is Better together. Welke woorden kun je gebruiken om een ander een compliment te geven en waarom is dat zo belangrijk? Hoe ontvang je complimenten en bemoedigingen? En hoe word jij een echte cheerleader voor anderen? Tijdens de avond gaan we hierover nadenken, gaan we oefenen met positieve woorden voor onszelf en voor anderen en we gaan een oefening doen om samen sterk te staan. Het wordt dus een avond lekker genieten van elkaars gezelschap.

Wanneer & Waar
8 april in de Vrije Baptistengemeente Bethel in Drachten. De avond begint om 18:45u en duurt tot 21:45u.

Tickets
Kaartjes kun je op de avond zelf kopen aan de deur en kosten €10,-. Om ervoor te zorgen dat je niet heel lang in de rij staat, vragen we je om dit gepast mee te nemen in een envelop. Deze geef je dan af aan de deur en dan krijg je van ons je toegangsbewijs. Het is wel verplicht om je aan te melden voor een avond. Dat kan via http://www.huisvanbelle.nl/tour2016/

Wie is Belle
Huis van Belle is een stichting en wil meiden empoweren door hen te vertellen hoe mooi ze gemaakt zijn door hun Schepper en hen helpen het beste uit zichzelf te halen. Dat doen we door het uitgeven van een christelijk tijdschrift, een website vol blogs en een forum en het organiseren van evenementen voor tienermeiden. Welke meiden willen er mee naar deze avond?

Geef je voor 2 april op bij Tineke Alma ?

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.