10

mrt

Deep Impact brengt jongeren tot God en elkaar

Stichting Heartbeat Nederland organiseert op zaterdag 23 april het Heartbeat Event in Amersfoort. De interkerkelijke organisatie verwacht opnieuw vele honderden jongeren uit Nederland en België met sprekers als David de Vos, Martin Koornstra en Wim Grandia. Een dag gericht op ontmoeting en verdieping voor 16+ jongeren!   

Thema – Deep Impact
Het thema Deep Impact staat deze dag centraal. Het Heartbeat-Team wil elke jongere dicht bij God brengen. Om Gods geweldige Impact toe te laten in zijn/haar leven, om meer en meer op Jezus te gaan lijken en Jezus met passie te volgen.

Seminar voor jeugdleiders
Naast de grote celebrations zijn er ´s middags keuze programma´s. Zo kunnen de jongeren luisteren naar cabaret van Kees Versteeg of naar het concert van Reyer. Ook is er een speciale seminar voor jeugdleiders! De organisatie wil graag investeren in leiders en daarom zijn zij deze dag ook welkom met of zonder hun jeugdgroep. De lofprijs en aanbidding wordt geleid door de Transformed Worship Band. Het Heartbeat Event is een geweldige dag uit met veel gezelligheid en geestelijke verdieping. 

Boek met vroegboekkorting
Het is de derde keer dat Heartbeat Nederland het Event organiseert. Hiernaast organiseert Heartbeat al jaren het Heartbeat Weekend, dat ook dit jaar weer eind oktober .  Opgave voor early bird tickets t/m 21 maart is € 12,50 per persoon. De dag vangt aan om 13.00 uur en is rond 21.30 uur afgelopen. Voor meer info en opgave: www.heartbeatevent.nl

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.