20

sep

Discipelschapcursus Leren leven van Genade weer van start

Om deel te kunnen nemen aan de cursus maakt het niet uit of je aan het begin staat van een persoonlijke relatie met God of dat je al een tijdje met Hem onderweg bent. Het belangrijkste is dat je het verlangen hebt te groeien in een persoonlijke relatie met God. In de cursus willen we je daar graag bij helpen. Onder een discipel van Jezus verstaan we iemand die het verlangen heeft om van Jezus te leren en bereid is om in gehoor-zaamheid aan Hem te leven. Dat was in de tijd van de Bijbel al zo, maar dat is in deze tijd niet anders. Ook vandaag roept Jezus ons op om aan Zijn voeten te komen zitten en van Hem te leren. En iedereen is welkom aan de voeten van Jezus!

Jezus heeft genade in deze wereld gebracht. Genade betekent dat je iets krijgt dat je niet hebt verdiend. Als jij gelooft dat Jezus voor jouw zonden is gestorven aan het kruis, ontvang je vol-ledige vergeving en spreekt God je helemaal vrij van alle schuld. Dat is pure genade!  Daarnaast is genade ook een kracht van God die ons in staat stelt om te leren leven in de vrijheid die God voor ons bedoeld heeft en te leven in Zijn Konin-krijk. In de cursus willen we van Jezus leren wat genade is en hoe wij mogen leren leven van genade! Een ongelooflijk ge-schenk, maar tegelijkertijd ook een hele uitdaging!

Goed nieuws
Tijdens de cursus staat het evangelie van Jezus Christus centraal. We zullen uitgebreid stilstaan bij wat het sterven van Jezus voor ons betekent, maar ook wat Zijn opstanding en leven voor ons persoonlijk betekenen. Evangelie betekent ‘goed nieuws’ en je mag ontdekken waarom de boodschap van het sterven en leven van Jezus goed nieuws is voor jou en voor iedereen die het horen wil. Als je de werkelijke boodschap van het kruis gaat begrijpen, zal dat je hart veranderen!

Identiteit
Door God te leren kennen zoals Hij werkelijk is, zul je ook jezelf leren kennen. Een belangrijk onderwerp in de cursus is dan ook je ‘identiteit in Christus’. In de cursus mag je ontdekken dat niet wat jij voelt, denkt of doet jouw identiteit bepaalt, maar wat Jezus voor jou heeft gedaan! Je mag ontdekken wat het betekent om als kind van God te leven in Zijn gezin.

Cursus
Wil je weten of deze cursus ook bij jou past, kom dan gerust enkele lessen meedraaien om te kijken of het iets voor je is. De cursus start begin oktober op zowel de dinsdagmorgen,  dinsdag- en  woensdagavond. Op onze website stichtingrevelation.org staan alle data vermeld en kun je meer praktische informatie vinden. Bij vragen kun je ook bellen of mailen met Jelmina Overzet (06-22288372/
info@stichtingrevelation.org). 

Babs Santema

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.