05

feb

Drie-eenheid uitbeelden door spel

Met drie personen een dienblad met daarop een beker water met ieder één voet in de lucht houden; dat lukt niet zonder communicatie. Het is een spel waarmee de deelnemers van Youth Alpha de drie-eenheid proberen uit te beelden.

Zo'n vijftien jongeren komen vanaf begin januari tien weken lang wekelijks bijeen in inloophuis 't Carrilon in Surhuisterveen om daar samen te praten over het geloof.

Iedere avond begint om 18:00 met samen eten. Meedoen, mee eten en praten kan altijd. De Youth Alpha is gratis en bedoeld voor jongeren vanaf 16 jaar. Het Youth Alpha team bestaat uit: Arnold Bosma, Hieke Bruining, Kees Nijenhuis, Roelina Overwijk, Seeske Riemersma en Heske Veenhuizen.

Voor meer info neem je contact op met Hieke Bruining of Roelina Overwijk. Of mail naar: youthalpha@outlook.com Tip: kijk ook eens op de Facebook pagina van Youth Alpha.

Voor de komende zondagen (tot en met 6 april) zijn we nog op zoek naar kokers voor de maaltijden tijdens de Youth Alpha avonden. Lijkt het u leuk om wat klaar te maken? Geef het door aan Hieke Bruining.

 

 

 

 

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.