04

jun

ds. Den Hertog kandidaat gesteld in Gorinchem

De kerkenraad van de christelijke gereformeerde kerk Gorinchem heeft in haar vergadering van 30 mei, na eensluidend advies van de beroepingscommissie, unaniem besloten dominee Niels den Hertog  enkelvoudig kandidaat te stellen.
Om deze gemeente in de gelegenheid te stellen in de dienst kennis te maken met ds. Den Hertog zal hij op zondag 17 juni in beide diensten voorgaan. In die diensten zal ook het Heilig Avondmaal bedient worden.

Op woensdag 20 juni wordt een extra vergadering van de kerkenraad met de gemeente Gorinchem gehouden. In die vergadering wordt uitgebreide informatie verstrekt en krijgt de gemeente alle gelegenheid om vragen te stellen. Vervolgens mag de gemeente op zondag 24 juni na de morgendienst haar stem uitbrengen.

Niels den Hertog werd op vrijdag 24 augustus 2007 bevestigd als voorganger van de christelijke gereformeerde kerk in Surhuisterveen. Daarvoor was hij acht jaar predikant in Boskoop, zijn eerste gemeente. Den Hertog heeft in 2011 de eenwording van de christelijke gereformeerde kerk samen met de plaatstelijke vrijgemaakte gemeente meegemaakt en is sindsdien voorganger van deze gezamenlijke gemeente.

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.