14

okt

Durf sterk te zijn voor de kerk tijdens the Challenge [2.0]

De kerk heeft echte strijders nodig in dit veranderende tijdperk. De eindtijd nadert en de druk op de kerk wordt groter. Ook in Nederland wordt de ruimte voor de kerk steeds meer ingeperkt. In andere landen, waar de kerk vervolgd wordt, begon het ook op deze wijze. De kerk heeft nieuwe toekomstige strijders nodig, die het geloof vast kunnen houden en staande blijven in de veranderende wereld! Om voor te bereiden op de komende zware tijden, wordt er een challenge opgezet om nieuwe leden te werven voor het geheime eliteteam van de kerk!

Heb jij het in je? Kun jij je kennis en intelligentie inzetten om de klus te klaren? Houd jij het overzicht tijdens de missies? Geef je dan nu op!

The Challenge [2.0] wordt georganiseerd op zaterdag 25 november 2017. Verzamelen om 18.15 uur op het pleintje bij De Flambou, en het spel zal rond 22.00 uur afgelopen zijn. Je kunt je opgeven als team en als individu. Voor een team zijn minimaal 5, en maximaal 8/9 personen nodig. Vergeet niet je fiets mee te nemen, want deze heb je hard nodig! Deelname aan The Challenge [2.0] is gratis! 

Let Op! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.  Vol is vol, dus geef je zo snel mogelijk op!

The Challenge [2.0] is de opvolger van het eerder georganiseerde ‘The Challenge’. The Challenge [2.0] is sterk verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. The Challenge [2.0] is dus niet te vergelijken met ‘The Challenge’.  Dankzij feedback zijn missies vervangen en aangepast, en zijn

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.