24

jan

Elkaar wereldwijd bemoedigen en stimuleren op reis Brazilië

Wie niet reist wordt niet gemist, maar kan wel veel missen. De kerkleden uit Rio Grande do Sul in Brazilië nodigen je uit hun zendingsgebied in het zuiden te ontdekken en hen te ontmoeten.

Grijp deze unieke kans en ga van 7 t/m 24 oktober 2013 mee met onze reis naar Zuid Brazilië, waarbij we ook een paar dagen in Rio de Janeiro, in São Paulo en bij de indrukwekkende watervallen van Foz d'Iguaçu, op de grens met Argentinië en Paraguay verblijven.

Het doel van deze reis is om kennis te maken met broeders en zusters in Brazilië, wederzijds ervaringen uit te wisselen, elkaar te bemoedigen en te stimuleren in het geloof en de toewijding aan God. Ontdek de natuur, proef van de cultuur van indianen en Gaúcho's, maak kennis met de grote stadscultuur en maak vooral kennis met dit zendingsgebied op de Pampa's nabij de grens met Argentinië en Uruguay. Ervaar hoe God werkt door de verschillende projecten van de Igreja Presbiterian a do Brasil (IPB), partner van De Verre Naasten en de Drentse Zendingsdeputaten.

Gemeenteleden uit de classes Assen, Hoogeveen en Stadskanaal, die met hun kerk verbonden zijn aan dit project hebben tot 1 januari voorrang bij inschrijven, daarna is de reis open voor alle geïnteresseerden. Een informatieve bijeenkomst zal op 29 januari 2013 van 19:30 tot 21:00 gehouden worden. De locatie volgt nog. Alles over deze reisbestemming vindt u op www.deverrenaasten.nl/reizen.

Mis deze kans niet, want vol = vol! Geef u vandaag nog op, of vraag informatie aan! Ontdek zelf het onbekende zuiden van Brazilië, sinds eeuwen toevluchtsoord van miljoenen Europeanen.

Voor De Verre Naasten, Voor Drentse Zendings Deputaten,

Elze Toornstra – Stamhuis Hugo Waalewijn

elze@deverrenaasten.nl hwaalewijn@home.nl

038-4270419 0593-543855

 

Met vriendelijke groeten,

Elze Toornstra-Stamhuis
Communicatie & Fondsenwerving
038 - 427 04 19 (maandag t/m donderdag)

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.