15

mei

Evangelisatie campagne Strandheem dit jaar helemaal te gek

Dit jaar bestaat de evangelisatie campagne Strandheem 25 jaar. In 1977/1978 is er gestart met openlucht diensten, waarna in 1989 de eerste tent door bij Strandheem werd geplaatst. Dit vanwege de geschikte locatie. Toen bezochten ongeveer honderd mensen de dienst.

Nu, 25 jaar later, bezoeken plm. 1100 mensen de dienst op Hemelvaartsdag. Over het gehele weekend zijn dat zo'n 1700 mensen, waarbij zij diverse diensten en activiteiten kunnen bezoeken en deel kunnen nemen aan o.a. de bezinningstocht.

Door de evangelische opzet van de dienst vinden mensen hier elkaar van diverse gezindte en achtergrond. Omdat de commissie gelooft dat Gods werk zich verder uitstrekt dan het alleen maar houden en organiseren van diensten, heeft men de mogelijkheid geopend voor de mensen, welke door de diensten worden (aan)geraakt persoonlijke hulp te bieden waardoor deze mensen weer de weg terug kunnen vinden in geloof, maatschappij, gezin en in het leven.

Om dat te bereiken worden de leden van de commissie getraind voor pastorale begeleiding, waarbij hulp wordt verkregen van de kerken vanuit omliggende dorpen. Ook dit jaar hebben wij een gevarieerd programma voor elk wat wils.

 

EVANGELISATIE CAMPAGNE 29T/M 1 JUNI 2014

Thema; Té GEK!

Donderdag 29 mei ds. A. Fraanje uit Drachten
10.00 uur m.m.v. gemengd dubbel kwartet Hosanna uit Urk
m.m.v. Brassband Hallelujah uit Drachtstercompagnie

donderdag 29 mei BBQ
12.00 uur Donderdag 29 mei ELLY en RIKKERT
13.00 uur Vrijdagavond 30 mei JOHANNES DE HEER AVOND ds J de Kok uit Diever
19.30 uur m.m.v. Westerlauwerskoor uit Buitenpost

Zaterdag 31 mei Reünie voor [oud] sponsors en [oud] commissieleden
19.30 uur

Zondag 1 juni ds. J den Admirant uit Hoogeveen
10.00 uur m.m.v. Matthijn Buwalda

Tijdens de diensten zal er worden gecollecteerd. Op donderdag en zondagochtend is er kinderoppas geregeld voor de allerkleinsten! Na afloop van de dienst is er gelegenheid voor het drinken van een kopje koffie of thee, of voor een gesprek met iemand van de commissie of met de voorganger (nazorg), mocht er behoefte aan zijn. Op Hemelvaartsdag is er na de dienst een barbecue waar u en jij allen van harte welkom zijn!

Het thema van de campagne is Te Gek . Met het thema willen we u/jou vertellen dat God goed is. Stapje voor stapje mogen we leren dat God machtig is, dat Hij je draagt, dat Hij je wilt vergeven, dat Hij weet wat goed voor je is. God is onze Rots, vaste grond onder onze voeten waar wij op mogen bouwen! Wij zouden het TE GEK vinden om u/jullie te ontmoeten tijdens onze diensten rondom Hemelvaart!

Wij zien u graag tijdens ons Hemelvaartsweekend aan de Kolonieweg 8a te Strandheem in Opende (Groningen)!

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.