23

sep

Extra deurcollecte voor evangelisatiewerk

De meeste van u zullen weten dat Wytze en Tineke Alma betrokken zijn bij de organisatie Athletes in Action (AIA). AIA wil kerken in binnen- en buitenland helpen de Grote opdracht (Mattheus 28:19-20) te vervullen door sport te gebruiken voor evangelisatie.
Tineke werkt 16 uur per week als stafmedewerker voor AIA. Hiervoor ontvangt zij geen vast salaris of onkostenvergoeding. Zij werkt op basis van een ‘vriendenkring’. Dit betekent dat een groep mensen regelmatig giften over maken, zodat Tineke maandelijks het (verplichte) minimumloon uitgekeerd kan krijgen. Als gezin leven ze dus voor een deel op basis van giften.

Het afgelopen jaar bent u misschien al door hen benaderd om hun werk financieel te ondersteunen. Er zijn ook nieuwe giftgevers bij gekomen. Hier zijn ze erg dankbaar voor. Het bedrag om het minimumloon uit te kunnen keren is inmiddels bijna rond. Maandelijks is er nog een klein tekort van zo’n 150 euro.

Het zou natuurlijk mooi zijn dat er geen maandelijks tekort meer is. Concreet betekent dit dat er nog 10 mensen nodig zijn die per maand 15 euro zouden willen geven. Wilt u meehelpen? Dan kan dit via rekeningnummer 4836.38.846, Agape te Doorn, o.v.v. code 182 Tineke Alma of door contact op te nemen met de diaconie.

Om het tekort van het afgelopen jaar te dekken hebben we als diaconie besloten om een extra deurcollecte te houden in oktober. De exacte datum kunt u terugvinden op de weekbrief.

We willen deze collecte van harte bij u aanbevelen.

Hartelijke groeten,

Diaconie CGKV

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.