26

mrt

Film Bamboe in de Winter centraal bij IES avond

Op zondag 3 april staat de laatste IES avond van dit seizoen gepland. Deze avond zal in het teken staan van de film “Bamboe in de winter” (vanaf 12 jaar) en wordt georganiseerd in samenwerking met de interkerkelijke organisatie Open Doors.

Na een korte inleiding van een van de sprekers van Open Doors zal de film getoond worden. De ontroerende film geeft een aangrijpend en realistisch beeld van het leven van Christenen in China. Het evangelie wordt in China verbreid door bezielde rondreizende evangelisten, die alles over hebben voor hun roeping: bespotting, vervolging, gevangenschap en zelfs de dood.

??De film vertelt het verhaal van de Chinese studente Ah Choi, die te veel geleerd heeft om zich door de woorden van een eenvoudige evangelist te laten overtuigen. Zijn voorbeeld echter opent haar ogen voor een waarheid, die door de regering bestreden wordt alsof het om opium gaat.


Een film met een boodschap die u een uur lang geboeid houdt. De film 'Bamboe in de winter' werd in 1991 bekroond tot beste christelijke film van het jaar en heeft voor 9 van de 10 categorieën, waarvoor hij in aanmerking kwam, de eerste prijs ontvangen. Na afloop van de filmavond, die gehouden wordt in de Doarpstsjerke, zal de koffie/ thee klaar staan in De Bining en is er gelegenheid om na te praten en je verder te laten informeren over het werk van Open Doors.


De avond begint om 19.30 uur en de toegang is vrij.
Weet je welkom!
 

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.