09

mei

Funklooster spectaculair evenement

Op vrijdag 13 mei 2016 wordt gestart met een spectaculaire Sponsor-survival-tocht in samenwerking met de World Servants De Westereen. Op Pinkstermaandag 16 mei is er het funklooster festival, een interkerkelijk outdoor evenement voor de jongeren.

Programma Pinkstermaandag FUNklooster Festival
Na de eerste editie vorig jaar hebben we ook dit jaar een gevarieerd en veelzijdig programma.

De inloop is vanaf 11:30 met leuke activiteiten, attractie, deejay en het nieuwe Pinksterplaza. Pinksterplaza is een gezellige markt met stands, workshops, kunst, presentaties en informatiemateriaal.

Van 12:30 – 13:00 is het voorprogramma met muziek van Unity en Hoe is het nu met... Yessin

Vanaf 13:00: uur start het programma met spectaculaire opening door Salvation Dance Centre en een hoofdact van De Rechtstaat (met meet and greet en signeersessie). Beide bekend van de EO jongerendag en Beam festival.

Ook bekend van Beam magazine is onze gastspreker Coen Nuijten bekend van zijn beweging Fun, Teach & Impact.

Van 15:00 tot 16:00 hebben we naast de succesvolle dans- en deejay workshop ook een songwriter workshop. Een echte aanrader voor wie binnen de kerk actief is in de jeugdband en gezegend is met muzikaal talent.

Tevens hebben we dit jaar weer special guests die hun indrukwekkende getuigenis komen delen. Waaronder Fabrice Nsengiyumva, hij is 8 jaar geleden als vluchteling vanuit Burundi, Afrika gekomen. Hij gaat vertellen over de heftige situaties die hij heeft meegemaakt in zijn leven en hoe zijn relatie met Jezus hem heeft staande gehouden al die tijd. Het beloofd een bemoedigende en inspirerende interactie te worden.

Om 17:00 staat als vrolijke afsluiter een groot Afrikaans kinderkoor op de planken.

Meer informatie?
Meer achtergrondinformatie en leuke foto's van vorig jaar vindt u op onze vernieuwde website www.pinksterfeest.comhttp://www.pinksterfeest.com.

 

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.