13

feb

Gospelkoor Lighting Stars in IES-dienst met programma Welkom Thuis

The Lighting Stars uit Ureterp komen op uitnodiging van de Interkerkelijke Evangelisatie Surhuisterveen naar De Flambou in Surhuisterveen.

Het gospelkoor komt met een nieuw, dienstvullend programma waarin iedereen wordt uitgenodigd om samen met het koor te zingen en na te denken over het thema “Welkom Thuis; voel jij je welkom?”.
Het programma is geschikt voor jong en oud en biedt vlotte gospel afgewisseld met een kinderblok.

Stel je eens voor, dat je een lange tijd niet thuis geweest bent en je hebt besloten weer terug te gaan. Je vraagt je af hoe het thuis zal zijn, of er veel veranderd zal zijn, maar nog belangrijker, of je er nog welkom bent. Wordt het een fijn weerzien met alle familieleden en vrienden, of zullen er nog problemen zijn, die te groot zijn om opgelost te worden?

Zo kan het ook gebeuren, dat je lang van God bent weggeweest. Je leeft je leven en misschien heb je ook nog het idee, dat er niets aan ontbreekt. Ach, je weet wel, dat de Bijbel niet zo heel vaak meer open gaat, maar je gelooft wel, dat is toch het belangrijkste? Is dat wel zo? Mis je misschien diep in je hart dat echte contact met God de Vader?

We mogen weten dat tijdens onze reis hier op aarde, er altijd een hartelijk welkom is bij Hem. Hoe lang we ook zijn weggeweest. Het is nooit te lang geleden om weer terug te keren. Het probleem is nooit te groot om weer naar de Vader terug te gaan. Bij Hem kun je veilig je hart uitstorten. Hij zal je begrijpen. Hij zal je hulp en troost geven.

Natuurlijk heb je van die dagen dat het tegen zit, maar toch mag je weten, dat Gods Liefde jou altijd weer roept. Weet dat wanneer je de keuze hebt gemaakt om naar Huis te gaan, je op weg gaat naar een oneindig feest! Stel je hart maar voor Hem open, dan zal jouw hart Zijn thuis worden en mag jij je veilig bij Hem voelen.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om de dienst mee te maken op 26 februari aanstaande in De Flambou aan de Groningerstraat 40 in Surhuisterveen. De dienst begint om 19.30 uur.


Klik hier voor meer informatie over The Lighting Stars

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.