12

okt

Heartbeat jongerenweekend met muziek en workshops

Kingdom Culture - Releasing Heaven, Transforming Earth. Dit is het thema van Heartbeat Weekend 2015, wat wordt gehouden van 30 oktober t/m 1 november. In dit te gekke Weekend worden jongeren in de leeftijd van 16-28 jaar uitgedaagd om samen verder te ontdekken wat 'de cultuur van het Koninkrijk van God' is. Bij de komst van Jezus kwam een stukje hemel op aarde en werden mensenlevens radicaal vernieuwd! Hij is dezelfde en daagt ons vandaag ook uit om "Zijn Koninkrijkscultuur" uit te dragen in de wereld om ons heen!

Programma met o.a. Kees Kraayenoord en Tiemen Westerduin
Inspirerende sprekers komen bij Heartbeat voorbij, zoals: Kees Kraayenoord, Gor Khatchikyan, Sander van Dijk en Tiemen Westerduin. De praise & worship wordt verzorgd door de Transformed Worship Band en natuurlijk zullen we ook zingen met Kees Kraayenoord en is er een concert met de band InSalvation.

Verder zijn er diverse creatieve workshops en seminars, kan er gesport worden en is er ruimte om te speeddaten (20+). Naast veel inhoud is er ook ’s avonds tijd om heerlijk te relaxen bij een vuurkorf, lekker te snacken en te luisteren naar live muziek.

Heartbeat is persoonlijk
Heartbeat Weekend is een super mogelijkheid voor jongeren om leeftijdsgenoten te ontmoeten en een kwalitatief hoogstaand programma te volgen. Ook een mooie kans om als jeugdgroep van de kerk naartoe te gaan. Er komen zo´n 500 jongeren uit Nederland en België naar Heartbeat, maar er is gegarandeerd veel persoonlijke aandacht. Zo worden alle jongeren ingedeeld in smallgroups en zijn er goede mogelijkheden om als groep bij elkaar te slapen in de chalets en slaapzalen. Heartbeat is professioneel, groots, maar ook heel persoonlijk!      

Inschrijven
Dit all-in weekend kost met vroegboekkorting tot 1 juli maar € 79,-. Locatie Conferentiecentrum ‘De Kroeze Danne’ (bij Hengelo). Vanaf het NS station wordt een pendelbus naar de locatie ingezet.

Vrijblijvend Promopakket ontvangen?
We zijn van harte bereid om je een promopakket op te sturen, met flyers en posters. Klik hier onder op de button om deze te bestellen.

Jeugdleiders die mee willen gaan met hun jongerengroep, wordt gevraagd om hier eerst contact over op te nemen met de organisatie. 

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.