03

mrt

Huwelijksconferentie voor getrouwde stellen

Het LCJ organiseert al een aan aantal jaar de Kruispuntconferentie Huwelijk voor stellen die trouwplannen hebben of net getrouwd zijn. Bezoekers van deze conferentie zijn erg enthousiast en vragen regelmatig naar een verdiepingsconferentie. Ook echtparen die al langere tijd getrouwd zijn, geven aan graag een dergelijke conferentie – die in hun tijd nog niet georganiseerd werd – te willen bezoeken.

Door middel van de Huwelijksconferentie Getrouw(d) wil het LCJ aan deze vraag tegemoet komen. Deze (interkerkelijke) huwelijksconferentie is zowel bedoeld voor stellen die een heel goed huwelijk hebben en hun relatie verder willen verdiepen, als voor stellen die soms aanlopen tegen bepaalde dingen en daar samen aan willen werken.

De conferentie wordt georganiseerd op D.V. zaterdag 25 april 2015 in de CGK van Noordeloos en is dus bedoeld voor getrouwde stellen. We bieden een boeiend en afwisselend programma. In een korte lezing en diverse workshops zullen allerlei thema’s aan de orde komen zoals: het huwelijk als verbond, communicatie in je relatie, emotionele verbondenheid, hoe maak je tijd voor elkaar vrij, omgang met seksualiteit en gezinsvorming en hoe ben je een vrouw of man naar Gods hart?

Sprekers zijn onder andere ds. A.A.F. van de Weg, Hans & Jeanette de Korte, Rien Geluk, Lydia van Ginkel en Marieke de Vries. Er zal veel interactie zijn en uiteraard is er quality-time met elkaar onder het genot van een lekkere maaltijd. Meer informatie over het programma en aanmelden vindt u via www.lcj.nl/getrouwd.

Voor meer informatie kunt u ook mailen of bellen naar Marieke de Vries (Senior Jeugdwerkadviseur): madvries@lcj.nl / 0652583877

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.