18

mrt

Inloophuis praktisch klaar voor opening

Het inloophuis aan de Groningerstraat 16 is praktisch klaar voor gebruik. Een prachtige plek in het centrum van ons dorp Surhuisterveen. Er is al veel voorwerk verricht om het geheel tot een sfeervol en aangename ontmoetingsplek te maken voor de mensen waarvoor dit is bedoeld.

Het wacht nog op de opening die binnenkort zal plaatsvinden. Er wordt aan de promotie van het inloophuis gewerkt om dit zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen van de doelgroep. Het gaat om een plek waar mensen kunnen binnenlopen om onder het genot van een kopje koffie of thee een praatje te maken of even rustig kunnen zitten en een gezellige sfeer te ervaren.

Er zijn reeds zo’n veertien vrijwilligers die straks veelal mensen opvangen die het gewone buren-, vrienden- en familiecontact missen. vrijwilligers kunnen zich nog aanmelden, daar het belangrijk is de continuïteit te waarborgen.

Voor de vrijwilligers worden enkele voorlichtingsavonden georganiseerd om enigszins voorbereid te zijn op dit mooie werk. Er te mogen en te kunnen zijn voor onze naaste die dit nodig heeft Van harte aanbevolen.

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij Aukje Hiemstra, tel. 0512-362173, e-mail: t.ahiemstra@hetnet.nl

« Naar overzicht
  • Jikkie Zwier (11-04-2013 - 11:15 uur)
    Goed idee voor deze mensen Er zijn er zoveel die eenzaam zijn , en nu naar het inloop huis kunnen voor gezelligheid.en een bakje thee/koffie

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.