28

nov

Joy for People Gospel Choir presenteert kerstprogramma Mary’s Song

In december 2012 organiseert Joy for People Gospel Choir uit Dokkum weer vijf bijzondere kerstconcerten. De kerstconcerten staan dit jaar in het teken van Maria, de Moeder van Jezus Christus in het Kerstevangelie. Door middel van zang, muziek en thematiek neemt Joy For People Gospel Choir u mee door het kerstverhaal. Het kerstverhaal met daarin de bijzondere rol van Maria. Wat dacht zij, wat voelde zij?

In de kerstconcerten van 2012 laat Joy for People Gospel Choir een eigen kant van de moeder van Jezus zien. Maria als mens, dichtbij ons. Welk lied zingt zij ruim tweeduizend jaar later voor ons? In onze beleving een lied waarin zij haar emoties blootlegt. Emoties die voor ieder mens herkenbaar zijn. Dit maakt Maria tot een naaste. Een naaste die wij ook weer voor anderen kunnen zijn.

Kerstconcert Christmas through the Years eerste kerstdag ?Dit jaar verzorgt Joy for People Gospel Choir op eerste kerstdag een speciaal kerstconcert met de titel Christmas through the years. In de Fonteinkerk te Dokkum staan ze nog eenmaal stil bij het veertigjarig jubileum van 2012.

Het wordt een bijzondere avond waarbij ze terugkijken op veertig jaar Kerst met Joy for People Gospel Choir. U bent van harte welkom om dit met Joy for People Gospel Choir te vieren. Het samen vieren van de geboorte van Gods zoon, Jezus Christus.


?Beleef het kerstprogramma dit jaar op 15 december in Sexbierum, op 16 december in Stiens, op 22 december in Marum en op 23 december in Kollum of kom op eerste kerstdag naar het kerstconcert  in Dokkum.

Meer info
Voor de voorverkoop van kaarten kunt u bellen met 06-31795203 of mailen naar management@joyforpeople.nl. De exacte toegangsprijzen, de voorverkoop en meer informatie vindt u op www.joyforpeople.nl.

 

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.