21

okt

Kerk met een hart thema zendingsdag Drachten

DV zaterdag 7 november a.s. wordt de jaarlijkse zendings ezinsdag gehouden in het Gomarus College, Eikensingel 62 te Drachten. Het thema van deze dag is Kerk met een Hart.

In drie workshops zal op dit thema worden ingegaan door
P.L.D. Visser, legerpredikant;
R. Hoogendoorn, lid deputaten zending;
J. de Kraker, namens Evangelie en moslims.

Peter Visser zal iets vertellen en laten zien over de geestelijke verzorging ondermilitairen; René Hoogendoorn vertelt over de voortgang van het zendingswerk onder de Tajmyr (noord Siberië); samen met de predikanten Arie Van der Zwan en Willem Jan van der Toorn heeft hij dit voorjaar hier een werkbezoek gebracht. Japke de Kraker, die veel met asielzoekers werkt, komt vertellen hoe we als kerk, mensen die behoren tot een andere religie tegemoet kunnen treden.

Uiteindelijk gaat het er om Jezus Christus bekend maken; ver weg en dichtbij. Eén van de predikanten uit de classis Leeuwarden verzorgt een kort appelwoord. Uiteraard wordt er gezorgd voor een vocale/muzikale bijdrage. Deze keer door de gospelformatie ‘2Surrender’ uit Drachten. Voor de kinderen tot en met de leeftijd van de basisschool zijn er creatieve en informatieve kinderprogramma’s en voor de allerkleinsten is er de hele dag oppas aanwezig.

Uiteraard ontbreken de marktkramen niet. Bijna alle gemeenten uit de classis Leeuwarden zijn vertegenwoordigd met de verkoop van producten. Voor een luttel bedrag kunt u zelfs tussen de middag de lunch gebruiken. Noteer de datum van 7 november alvast in de agenda. Het officiële gedeelte begint om 10.30 uur, maar de markt is al open om 10.00 uur en dan staat de koffie ook klaar.

De classicale zendingscommissie rekent op uw komst. De zending is het waard.

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.