15

apr

Kerkenwerker voorgesteld aan gemeente tijdens vergadering

Kerkenwerker Kees Nijenhuis is dinsdagavond tijdens de algemene gemeenteavond van harte welkom geheten. Door een interview in kerkblad De Regenboog had de gemeente al een klein beetje kennis met de 49-jarige Doezumer kunnen maken, dinsdagavond konden ze hem met een warm applaus in levende lijve welkom heten.

“Veel gezichten herken ik uit de gemeentegids die ik onlangs heb ontvangen”, zo sprak Nijenhuis toen hij voorin de vergaderzaal stond om zich voor te stellen. “De meeste namen kan ik echter nog niet echt combineren met de gezichten.” Hij hoopte dat daar op korte termijn wel verandering in zou komen.

Hij vond het bijzonder om de gemeente nu te ontmoeten en vertelde dat hij al een vergadering van het jeugdteam had meegemaakt. “Het is bijzonder om te weten wat er zoal leeft in de gemeente”, aldus Nijenhuis en in het kader van de bouwplannen waarvoor de gemeente bijeengekomen was, gaf hij aan graag mee te willen bouwen.

“Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan de bouw van deze gemeente”, sloot Nijenhuis zijn korte voorstellingsrondje af. “Ik hoop op een goede samenwerking, ik heb er veel zin in!” De kerkenwerker gaat zich vooreerst oriënteren binnen de kerk en vervolgens een plan maken. Komende zondag is hij ook aanwezig op de jongerenavond in de Ichthus.

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.