01

dec

Kerstmorgenzang vanaf 't Suyderhuys 25 december

Evenals voorgaande jaren gaan we ook dit jaar, in de vroege ochtenduren van de eerste kerstdag, 25 december een rondtocht maken door de straten van Surhuisterveen.

Mensen die eerder van de partij waren kennen dat bijzondere gevoel van de rondgang door een grotendeels slapend, sluimerend dorp op de kerstmorgen. Het samen musiceren en zingen van bekende kerstliederen voor zieken, alleenstaanden en ouderen is een waardevol gebeuren.

Positieve reacties (ter plekke of achteraf) blijven zeker niet uit. Mensen waarderen het bijzonder. Wij willen dan ook iedereen die dit gebeuren een warm hart toedraagt, van zingen en/of musiceren houdt en een bijzondere invulling wil geven aan de kerstdagen oproepen om mee te doen.

Neem gerust anderen mee... De uitdrukking zegt het immers: "Hoe meer zielen..."
 
Wij nodigen iedereen daarom van harte uit om de eerste kerstdag om 5.45 uur samen te komen in de gemeenschapsruimte van het 't Suyderhuys. Zo rond klok van zes uur gaan de verschillende groepen  op pad en lopen een vooraf uitgestippelde route. Na afloop van de rondgang door het dorp, staat voor iedereen de ontbijttafel klaar.
 
Voor de kaartenactie voor zieken en alleenstaanden zijn we bovendien op zoek naar namen en adressen. Is er iemand in uw kenniskring  die extra aandacht verdient, dan horen we dat graag. Het zou fijn zijn wanneer u de gegevens, indien mogelijk, doorgeeft voor 18 december a.s.
 
Een telefoontje  naar een van de onderstaande personen is voldoende:
Reinder Rinsma, r.rinsma@chello .nl 0512-363490 of
Berendien van Kammen-de Boer 0512-361874 of e.k.vankammen@planet.nl
 
Wij hopen op vele reacties en wie weet treffen we elkaar in de vroege ochtenduren van de eerste kerstdag. Kom, doe met ons mee!

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.