14

apr

Laatste oproep inleveren brieven bijdrage verbouwing

Het is nog tot uiterlijk zondag 24 april mogelijk om de brief over de financiële bijdrage voor de verbouwing te retourneren. De sluitingstermijn voor een toegezegde bijdrage is al voorbij, maar klaarblijkelijk heeft niet iedereen het goed begrepen, zo liet de commissie van beheer dinsdagavond weten tijdens de algemene gemeentevergadering.

Er zijn mensen die denken dat de brief zal worden opgehaald, het is echter de bedoeling dat deze ingeleverd wordt in de hal van de kerk. Daarom een laatste oproep om dit alsnog te doen. Tot nu toe is nog niet de helft van de brieven ingeleverd en al een kwart van het benodigde bedrag toegezegd. De commissie van beheer verwacht dan ook geen tekorten op de begroting en kijkt uit naar de rest van de brieven.

Wanneer het benodigde bedrag niet door de gemeente bijeen wordt gebracht, zullen de gemaakte plannen moeten worden herzien, vertelde de commissie op vragen uit de gemeente. Het wel of niet verkopen van de pastorie heeft geen invloed op de uitvoering van de plannen. De Ichthus staat aan de vooravond van een forse verbouwing. De twee samengesmolten gemeenten willen met de verbouwing een nieuwe start als één gemeente die Regenboog gaat heten.

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.