17

apr

Leer God beter kennen door fundamentencursus

Na de meivakantie biedt Unite in Christ een korte Fundamentencursus aan in Surhuisterveen. Deze cursus is erop gericht om God beter te leren kennen en met Hem te groeien in een persoonlijke relatie, opdat we mogen leren om in liefde te getuigen van ons geloof.

Gedurende 4 avonden zal aandacht besteed worden aan drie fundamenten van het Christelijk geloof: ‘Het lezen van Gods Woord’, ‘Bidden’ en ‘Getuigen’. Vind jij het ook best lastig om regelmatig in de Bijbel te lezen en te begrijpen wat God in Zijn Woord tot jou persoonlijk zegt?

Verlang je er naar om de kracht van het gebed te leren kennen? En zou je eigenlijk best meer willen getuigen van je geloof, maar je vraagt je af hoe je dat doet? Spreken deze vragen je aan, dan is deze cursus iets voor jou!

Deze cursus vindt plaats in de Lantearne en start op dinsdag 6 mei 2014 om 20 uur. De vervolgavonden zullen zijn op 20 mei, 3 en 17 juni. De kosten bedragen 10 euro.

De cursus wordt geleid door Babs Santema. Heb je belangstelling voor deze cursus of voor de discipelschaptraining, neem dan gerust contact op met Jelmina Overzet (0512-361737) of Babs Santema  (0512-365484)

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.