17

okt

Leuke en gekke spelletje spelen met Sirkelslag

Sirkelslag Kids is een spannend, interactief spel. Samen met je groep ga je de strijd aan met andere groepen uit heel Nederland en wie weet wordt jouw groep de winnaar van een prachtige Sirkelslagbeker. Het thema van dit jaar is: Geef Liefde.

Hoe ziet de avond er ongeveer uit. Vanaf half 7 verzamelen we ons in de kerk. Eerst even boven in de soos, gezellig zitten of een spelletjes spelen. Vervolgens start de ‘spelletjeswedstrijd’ om 19.00 uur. Via de laptop krijgen we te horen wat voor opdrachten we samen moeten uitvoeren. Dit zijn erg leuke, lastige, soms grappige opdrachten.

Samen proberen we de opdrachten zo goed en snel mogelijk uit te voeren. Wie weet zijn we samen wel het beste team van heel Nederland en winnen we de Sirkelslagbeker!. Omdat we voor de opdrachten moeten weten hoeveel personen er zijn, willen we graag dat je je opgeeft. Dit kan op de volgende manieren. Door een appje te sturen, te bellen of te mailen naar Cornelia. Hopelijk tot ziens op 18 november!

Iedereen uit groep 6-8 kan hieraan gratis meedoen. Geef je snel op bij Cornelia Tolsma  of via het opgave formulier in de hal van de kerk. 

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.