27

apr

Leven in Vrijheid op Strandheemfestival

Programmaoverzicht

Donderdag 5 mei
10.00 uur: Tentdienst met spreker Henk Binnendijk. Muzikale medewerking van Reni & Elisa Krijgsman & Band. (Oppas voor de allerkleinsten tot 4 jaar). Voor de kinderen is er een programma met Coen Nuijten.
11.30 uur: Gezellige barbecue.
12.30 uur: Schrijfworkshop Dichter bij je hart geeft vrijheid door Coby Kremer. Aanmelden: info@strandheemfestival.nl.
13.00 uur: Optreden Leen Koster met live band.
13.00-14.30 uur: start wandeltochten (5 en 10 km). Start kan ook nog na het concert van Leen Koster.

Vrijdag 6 mei
19.30 uur: Johannes de Heer zangavond m.m.v. The Martin Mans Formation (TMMF), Lucas Kramer, Rineke de Wit en Denise Brand.

Zaterdag 7 mei
19.30 uur: Festivalavond (avondvullend) met vier bands. Samen zingen met Matthijn Buwalda & Band, InSalvation, Half a Mile en Forever Worship. Ambassadeurs van Compassion vertellen over hun reis met (en passie) voor Compassion. 

Zondag 8 mei
10.00 uur: Tentdienst met spreker Tiemen Westerduin. Muzikale medewerking van Annemieke Koelewijn & Band.  (Oppas voor de allerkleinsten tot 4 jaar).
10.00 uur: Kinderprogramma Open Doors genaamd Rosa & Rahim, samen zingen met praiseband.
11.30 uur: Gezellige barbecue.
12.30 uur: Optreden Reyer.
14.00 uur: Afsluitende praise/dankdienst met spreker Wim Hoddenbagh. Muzikale medewerking door LEV.

NB: Er is een groot kinderveld waar o.a. een pannakooi en een springkussen staan opgesteld.

Ook dit jaar wordt rond het Hemelvaartsweekend het inmiddels traditionele Strandheem Festival in Opende gehouden. Een festival, waarin evangelisatie centraal staat. Er wordt een programma aangeboden dat bol staat van activiteiten, waarbij ook aan de jeugd volop aandacht wordt geschonken. 

Het evangelisatiefestival start op 5 mei, Hemelvaartsdag, tevens Bevrijdingsdag. Het thema is Leven in Vrijheid. Over dit thema spreken Henk Binnendijk, Tiemen Westerduin en Wim Hoddenbagh.
Wat betekent het voor jou om te leven in vrijheid? Voel je je daadwerkelijk vrij? Of word je belemmerd door vele lasten? Gebeurtenissen uit het verleden, angsten, zorgen, schuldgevoelens of gevoelens van somberheid kunnen je belemmeren in het leven.

Vragen, die aan de orde komen tijdens de samenkomsten. Maar ook het antwoord daarop. Dat er een weg is van vergeving. God zond Jezus naar deze aarde om ons te bevrijden en te verlossen van alles wat ons gebonden houdt, een nieuw begin. 

Het vorige jaar kwamen er zo’n 4000 bezoekers op af. Op de eerste dag bezochten al 1500 belangstellenden de  tentdienst. Dit jaar is het pro-gramma opnieuw uitgebreid. Er is nu ook een kinderprogramma op de donderdag- en de zondagmorgen. De locatie is op een terrein bij de kruising van de Kolonieweg en de Leidijk in Opende, vlakbij Camping Strandheem.

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.