21

jan

Liefdevol cakes bakken voor de voedselbank

Tijdens een groeigroepavond van de  kwam de vraag op tafel hoe de liefde van God zoal zichtbaar is te maken voor anderen. Spontaan werd het idee geboren om cakes te gaan bakken voor de mensen die verbonden zijn aan de voedselbank.

Nynke Hielema (PKN) en Sjoukje Vroom (CGKV) proberen namens deze groeigroep aan dit plan vorm te geven en willen op Valentijnsdag voor zo’n negentig deelnemers van de voedselbank een cake toevoegen.

Hiervoor zijn uiteraard een behoorlijk aantal mensen nodig die op een liefdevolle manier een cake willen bereiden. Een ieder die één of meerdere cakes wil bakken voor de mensen van de voedselbank, kan zich opgeven bij Nynke en Sjoukje. Het gaat hierbij dus nadrukkelijk om zelf gebakken cakes, en niet de industrieel gemaakte exemplaren uit de winkel.

De cakes kunnen op donderdag 13 februari tussen 10 en 11 uur ’s ochtends en 19.00 en 20.00 uur ingeleverd worden bij Sjoukje (Langelaan 42) of Nynke (De Ekster 7). Zij zorgen dan voor de verdere verspreiding. Het is de bedoeling dat de cakes dan op Valentijnsdag samen met de voedselpakketten worden uitgedeeld.

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.