20

jan

Mannen in Beweging Surhuisterveen

Op zaterdag 8 februari is in De Lantearne een mannenavond. Op deze avond komt 
Joop Gottmers spreken. Het thema van deze avond is Van drugsbaron tot evangelist! Joop Gottmers zal op deze avond zijn verhaal met ons delen.

Joop was Europees kampioen kickboksen en verdiende miljoenen aan de handel van drugs. Hij begon rond zijn vijftiende met drugs te experimenteren en was later ook handelaar van allerlei verdovende middelen.

Een politieman die hem van jongs af aan gekend heeft zegt: 'Joop was een echte zware crimineel met een enorme uitstraling. Elke politieman in Bergen op Zoom kende hem en was bang om door hem in elkaar geramd te worden. De verandering die hij heeft doorgemaakt is heel bijzonder...’

Hij zal op deze avond zijn verhaal met ons delen. Reserveer deze datum in je/ uw agenda en vraag vrienden en/ of buren om mee te gaan! De avond begint om 20:00; de koffie is klaar vanaf 19:45

Voor vragen voel je vrij om één van onderstaande personen even aan de mouw te trekken! Aan Poelstra (Regenboog), David Kuipers (Vluchtheuvel), Wybe Kooistra (843235), Eeltje Herder (360424), Anne-Willem Hoekstra (06-15691019)

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.