09

jan

Mannen van het Noorden op Event naar Zwolle

De mannenbeweging de 4emusketier organiseert opnieuw het jaarlijkse event op 17 januari in Zwolle! Het jaarlijkse Event dient als Europees inspiratiepunt. De massale viering heeft een katalyserende werking op de mannenbeweging in Europa en op initiatieven van gerechtigheid. Het 4M Event staat bol van de inspiratie, muziek, ontmoeting en beleving en is bedoeld voor Musketiers en al hun vrienden. Toegang is gratis, er wordt een collecte voor de onkosten gehouden. De beweging groeit spectaculair en wereldwijd.

De mannen in Noord-Nederland willen vastberaden de vrijheid veroveren voor hun gezinnen, Gods koninkrijk en hun omgeving. Er zijn dit jaar zes groepen Noordermannen die maandelijks bij elkaar komen in Friesland, Groningen en Drenthe. 
In Friesland : Grutte Pier, dit jaar op vier verschillende locaties : Bakkeveen, Nij Beets, Kollum en Nijega. www.fryskegruttepier.nl
In Groningen : Abel Tasman in Zuidhorn, www.grunningseabeltasman.nl
Iin Drenthe: Drentse Keien in Diever. www.drentsemannen.nl

Groeien, dat doen ook de Noordermannen. In geloof, in gerechtigheid, en ook in aantal. Er is verbondenheid met de Musketiers en daarom gaan wij ook op 17 januari naar het Event. Je kunt ook mee, zelfs als je geen Noorderman of Musketier bent. Ga met ons en proef de sfeer. Voor tienermannen in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar wordt een eigen programma georganiseerd. We gaan in bussen en we hebben verschillende opstap punten onderweg.

De busreis kost € 18,50 en daarvoor krijg je een toffe busreis (met drinken en snacks!), je aanmelding voor het 4M Event en een cadeau dat je herkenbaarheid als Man uit het Noorden benadrukt. Wanneer je meegaat met de bus, hoef (en moet!) je je niet meer zelf opgeven voor het 4M Event. Dat doen wij dan voor je. Geef je op via één van bovenstaande websites. Bij voorkeur voor 20 december a.s. Samen Sterk, Samen Opstaan!

Voor meer info klik hier

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.