17

dec

Met de juiste blik, zie je een hoopvolle toekomst

Vol enthousiasme aan je studie begonnen en nu erachter gekomen dat je toch niet op je plaats bent? Een verkeerde studiekeuze? Of liet je studiehouding te wensen over? Misschien ben je al klaar met je studie of wil je na een periode van werken of backpacken eens goed nadenken over je toekomst en wil je daar niet meer dan een half jaar voor uit trekken. Kies dan voor het EH-Traject!

In deze opleiding van vijf maanden ga je werken aan een duidelijk doel: jouw toekomst! Je leert richting te geven aan je leven, na te denken over je studie of beroep, over jezelf en over je mogelijkheden. En dit alles vanuit het fundament van de Bijbel.

Het EH-Traject loopt van 29 januari tot en met 2 juli 2013 en kent drie lesdagen (dinsdag, woensdag en donderdag) per week. Op donderdag 17 januari is er een voorlichtingsmiddag gepland en je bent van harte uitgenodigd om dan nader kennis te maken met de EH, het onderwijsprogramma en oud-studenten. Deze bijeenkomst kent een vast programma dat duurt van 15.00 tot 16.30 uur.
Kijk op www.eh.nl voor meer informatie.

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.