Nieuwsoverzicht

 • Bij de diensten van 19 september

  11 september 2010

  Bij de diensten van 19 september

  Komende zondagmorgen lezen we verder in de geschiedenis die ons in I Samuel verteld wordt. In hoofdstuk 8 horen we dat het volk vraagt om een koning. Daar gaat een wissel om in Israëls geschiedenis en daar begint ook de lange rij van koningen die… Lees meer »

 • 11 september 2010

  Vacature kerkelijk werker

  De christelijke gereformeerde kerk en de gereformeerde kerk vrijgemaakt in Surhuisterveen werken intensief samen. Na een zorgvuldig en lang traject van elkaar zoeken, trekken we sinds kort in alle kerkelijke activiteiten gezamenlijk op. Onze… Lees meer »

 • 10 september 2010

  Bij de diensten van 12 september

  Hierbij de lezingen voor komende zondag!     Zondag 12 september 9.30 uur Psalm 78:   1 Een kunstig lied van Asaf.   Luister, mijn volk, naar wat ik leer, hoor de woorden uit mijn… Lees meer »

 • Start repetitie koor De Regenboog

  9 september 2010

  Start repetitie koor De Regenboog

  Het koor De Regenboog repeteert weer op maandag 18 oktober om 19.30 in De Ark. Ons koor bestaat uit ongeveer 25 leden, de dirigente is Nynke van der Heide uit Gerkesklooster. We treden enkele keren per jaar op in de kerk, zoals tijdens biddag… Lees meer »

 • 2 september 2010

  Collecte voor Pakistan 5 september

  Overstromingen in Pakistan Pakistan is begin augustus zwaar getroffen door aanhoudende moessonregens die grote overstromingen hebben veroorzaakt - de ergste in ruim 80 jaar! Ongeveer twintig miljoen mensen zijn dakloos en een vijfde van het… Lees meer »

 • 30 augustus 2010

  Preekpost zondag 5 september

  Komende zondag hopen we samen het avondmaal te vieren. Bijzonder om dat nu gezamenlijk te vieren. Iets om naar uit te zien! Bij de voorbereiding hebben we geluisterd naar I Samuël 4: de ark is buitgemaakt. In het gedeelte dat daarop volgt… Lees meer »

 • 24 augustus 2010

  Preekpost zondag 29 augustus

  Broeders en zusters,   Over Calvijn zijn verschillende mooie verhalen bekend. Eén van de aardigste vind ik zelf het volgende. Misschien weet u dat Calvijn gedurende een bepaalde periode van zijn leven verbannen was… Lees meer »

 • 17 augustus 2010

  Start gespreksgroep autisme

  Gespreksgroep Autisme In september start dit Koningskind nieuwe gespreksgroepen voor ouders van kinderen met autisme in de regio en Leeuwarden. U kunt u nu opgeven. In vier of vijf avonden gaat u – onder leiding van een deskundige -… Lees meer »

 • Muziekavond 10 september

  10 augustus 2010

  Muziekavond 10 september

  Vorig jaar was het een groot succes en ook dit jaar hopen we weer een gezellige muziekavond te organiseren voor jong (16+) en oud! Lees meer »

 • Zendingsnieuws juli/augustus

  2 augustus 2010

  Zendingsnieuws juli/augustus

  Hier de nieuwsbrief van zending. Door de vakantietijd is hij iets later dan gepland. Lees meer »

 • 9 juli 2010

  Fotocollage diaconaal project

  In de hal van de kerk hangt een fotocollage van het tomaten project. Lees meer »

 • Vergaderdata doorgeven

  9 juli 2010

  Vergaderdata doorgeven

  Vergaderdata graag doorgeven. Lees meer »