14

jan

Ondanks crisis toch op vakantie met Zo'n Vakantie


“We konden via Zo’n Vakantie super genieten op de camping. We konden er heerlijk fietsen en genieten van de super recreatieplas dichtbij. Ook de kinderen vonden het mooi. Bedankt dat we dit konden en mochten doen via Zo’n vakantie.”

Lekker op vakantie…, maar als je dat niet kunt betalen? Met ons bent u er uit! Crisis of geen crisis, u gaat gewoon met vakantie. Want Zo'n Vakantie wil mensen, uit de gereformeerde en reformatorische kerken die door financiële omstandigheden niet op vakantie kunnen, een kosteloze vakantie bezorgen.

Vakantie is thuiskomen bij jezelf. Het is voor iedereen goed om er even helemaal uit te zijn, maar vakantie is wel een dure en ingewikkelde manier om op adem te komen…
Zo'n Vakantie kan helpen doordat ze een aantal caravans op campings in Nederland heeft staan. Ook wordt gebruik gemaakt van vakantiehuisjes en caravans die door particulieren worden aangeboden. Wanneer u steeds de eindjes aan elkaar moet knopen en uw inkomen bestaat uit een minimumloon of –uitkering, en ook wanneer uw kosten (ziekte, schoolgaande kinderen, bedrijf etc.) zodanig zijn dat u na aftrek van deze extra kosten feitelijk een minimum inkomen overhoudt…kan Zo’n Vakantie u met gesloten beurs een vakantie aanbieden!

Zo'n Vakantie probeert gezellige campings in Nederland te zoeken waar voor volwassenen en kinderen vertier is. In de meeste gevallen zijn het christelijke campings. De caravans zijn ingericht voor ongeveer 4 - 6 personen. In de caravan is in ieder geval het nodige aanwezig, zoals pannen, borden, bestek, glazen, gasstel, koelkast, stoelen, watertank etc. In de caravans is geen douche, toilet of stromend water aanwezig. Wel kunt u ervan uitgaan dat de sanitaire voorzieningen op redelijke loopafstand zijn. Als u een vakantie krijgt aangeboden, laat Zo'n Vakantie weten wat u zelf eventueel moet meenemen.

Ook heeft Zo’n Vakantie op elke camping een aanspreekpunt/contactpersoon. U wordt aan het begin van de week bezocht door deze contactpersoon en kunt voor allerlei vragen bij hem/haar terecht. Het is ook mogelijk om een kampeerplek voor u reserveren, zodat u uw eigen, of geleende, tent mee kunt nemen.

Voor meer informatie:
Zo’n vakantie
p/a Burg. Vos Waelstraat 2
8011 AT Zwolle
e-mail : zonvakantie@gbouw.nl
website : www.stichtingzonvakantie.nl
tel. : 088 003 1900

Giften zijn van harte welkom op ons nieuwe IBAN-bankrekeningnummer: (NL68ABNA0)474155803 t.n.v. Zo’n vakantie te Zwolle.

Kent u iemand waarvoor Zo'n vakantie kan bemiddelen of heeft u een eigen (sta)caravan of vakantiehuis en wilt u die beschikbaar stellen? Dan kunt u natuurlijk ook contact opnemen met Zo'n Vakantie.

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.