11

okt

Organist Martin Mans bezoekt Wâlterswâld

Na het overweldigende succes van voorgaande concerten zal de organist Martin Mans ook dit jaar weer een bezoek brengen aan Wâlterswâld (Wouterswoude). Op vrijdagavond 12 november 2010 zal hij een improvisatie-/orgelconcert geven in de Gereformeerde kerk (vrijgemaakt) 'De Lichtbron' aan de Tsjerkeloane (Kerklaan) nr. 12, op het schitterende 'van Vulpen' orgel. Ditmaal zal de bekende organist samen met de 19-jarige trompetiste Jantine Kalkman het concert verzorgen. Het belooft een geweldige avond te worden, die Wâlterswâld naar ongekende muzikale hoogtes zal voeren.
 
In dit concert zal Martin Mans (samen met Jantine) improvisaties ten gehore brengen en is er ook de gelegenheid tot samenzang. Het concert zal beginnen om 20.00 en de kerkzaal is vanaf 18.45 open.
 
De kaarten kunt u aan het begin van de avond bij de ingang kopen, of u kunt deze bestellen via onderstaand mailadres. Onder het concert zal er een korte pauze zijn waarin er ook de mogelijkheid is om cd's en bladmuziek van Martin Mans en/of Jantine Kalkman te kopen, onder het genot van een bakje koffie of thee. Voor de kinderen zal er fris te krijgen zijn.
 
U bent voor dit concert van harte welkom, het is absoluut een aanrader. Ook uw familie en andere bekenden zijn van harte welkom. De kaarten kosten €7,00 per persoon en voor kinderen onder de 12 jaar is de prijs €4,00.  Voor meer informatie over Martin Mans, kijk gerust eens op zijn website: www.martinmans.nl. Voor informatie over Jantine Kalkman kunt u een kijkje nemen op: www.jantinekalkman.webklik.nl
 
(Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen via het mailadres: orgelconcert@live.nl. Hier kunt u eventueel ook kaarten bestellen)

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.