27

jan

Oud ijzer en lakens gevraag voor reis naar Ghana

  • 3246d481-5caa-41f2-b208-7ae5d76d5652.gif

In oktober 2010 is Koos Hoekstra zo’n twee en halve week in Ghana geweest. Met een groep van twaalf personen zijn daar bij een christelijk tehuis waar gehandicapte kinderen wonen allerlei klussen gedaan. Er is daar bijvoorbeeld meegeholpen om een waslokaal te financieren en met eigen handen is gewerkt aan een beton bruggetje en twee huisjes waarin gezamenlijk activiteiten plaats vinden met de kinderen.

Omdat de groep een beetje heimwee heeft naar Ghana en het natuurlijk ook een geweldige project is, is besloten om D.V. oktober 2012 met dezelfde groep nog een keer naar Ghana te gaan. Net als vorige keer is het de bedoeling dat er met allerlei acties geld wordt ingezameld om het project te bekostigen. (De reis- en verblijfskosten betaald elk teamlid uit eigen zak.)

Naast de gezamenlijke acties proberen de teamleden ook in de eigen kerkelijke gemeente geld bij elkaar te sprokkelen. Daarom wil Koos Hoekstra proberen om met het inzamelen van oud ijzer wat geld te verdienen voor het project. Bij hun naast huis staat vanaf 30 januari een karretje klaar waar u uw oud ijzer in kunt leggen. Als het niet mogelijk is om het te brengen, wil Koos het ook met alle plezier ophalen.

Verder gaat er deze keer ook een zeecontainer mee. De container is beschikbaar gesteld door een sponsor zodat er nog meer mogelijkheden zijn om materiaal mee te nemen. Er is namelijk vraag naar bruikbare elektrische naaimachines maar ook naar twee persoonslakens. Het project is te volgen op http://ghanag8.blogspot.com/
Voor nadere informatie Koos Hoekstra

  • 113b2fb0-dc23-4e2b-8b6c-b07a82de35f1.gif
  • a421e3af-d479-4da2-99e9-fef064f1fedd.gif
« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.