12

okt

Papierverbruik verminderen door afbouwen gebruik liturgie

In het kader van duurzaamheid wil de gemeente zo spaarzaam mogelijk omgaan met het milieu en daarvoor het papiergebruik verminderen. Nu er tijdens de diensten gebruik gemaakt wordt van de beamer, is het gebruik van een gedrukte liturgie steeds minder nodig; deze worden dan ook voorafgaand aan de diensten in De Regenboog niet meer aan iedere bezoeker uitgedeeld.

De mededelingen worden in de toekomst zoveel mogelijk via de internetsite en het kerkblad De Regenboog gedaan. Nieuws en activiteiten kunnen dan ook alleen nog worden aangemeld via de e-mailadressen kopij@cgkv-surhuisterveen.nl (voor nieuws) en agenda@cgkv-surhuisterveen.nl (voor de agenda).

De meest recente liturgie is voortaan ook te lezen op de website, en wel in de rubriek Actueel onder het kopje Downloads. Hier is ook de digitale versie van kerkblad De Regenboog te downloaden in pdf-formaat. Om de privacy zoveel mogelijk te waarborgen is de liturgie beveiligd met een code.

Op deze manier moet het aantal gedrukte exemplaren van zowel de liturgie als het kerkblad in de toekomst worden afgebouwd.
 

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.