13

okt

Reis mee naar India met Verre Naasten

?De kerkleden uit India nodigen je uit hun thuisland te ontdekken en hen te ontmoeten. Grijp deze unieke kans en ga van 20 februari t/m14 maart 2013 mee met onze reis naar Noord en Noordoost India. Het doel van deze reis is om kennis maken met broeders en zusters in India, wederzijds ervaringen uitwisselen, elkaar te bemoedigen en te stimuleren in het geloof en de toewijding aan God.


Ontdek de natuur, cultuur van uiteenlopende plekken in India en maak kennis met dit nieuwe zendingsgebied. Zie hoe de vrouwen van de Women Missionary Society geld bijeen brengen voor de zending en ervaar hoe God werkt door de verschillende projecten van de partners van De Verre Naasten.

Gemeenteleden die met hun kerk verbonden zijn aan deze specifieke projecten hebben tot 11 oktober voorrang bij inschrijven, daarna is de reis open voor alle geïnteresseerden. Een informatieve bijeenkomst zal op 19 oktober van 19:30 tot 21:00 gehouden worden in De Kandelaarkerk in Amersfoort.

Alles over deze en andere reisbestemmingen vindt u op www.deverrenaasten.nl/reizen. Mis deze kans niet, want vol = vol! Geef u vandaag nog op en ontdek zelf het 'Incredible India'!

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.